Zonguldakspor'un eski Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir 2 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olağan genel kurulda tekrar yönetime girerek aktif rol alacağını açıklaması heyecan yarattı.

Hacı Demir 2013-2014 futbol sezonunda Teknik Direktör Cahit Terzi ile birlikte güçlü bir kadro kurmuştu. Hacı Demirli Zonguldakspor sezon sonunda Zara Belediyespor Cebeci İnönü Stadı'nda oynadığı final maçında şampiyon olmuş ve Zongludakspor yıllar sonra profesyonel lige çıkmıştı. Bu kadroda büyük emeği olan Hacı Demir'in tekrar yönetime girerek geri dönüş yapması yeni sezonda da transferin hareketli geçeceğini gösteriyor.

Hacı Demir Pusula'ya yaptığı açıklamasında "Son 4 yıldır Süleyman Başkan ile Zonguldakspor büyük başarılara imza atıyor. Yeni sezonda da yine birlikte olacağız. Şampiyonluğa oynayan güçlü bir kadro kurup artık Zonguldakspor'u bir üst lige çıkarmanın zamanının geldiğini düşünüyoruz. Süleyman Başkan da yönetime güçlü isimler dahil etmek için mesaisini harcıyor. Kimse merak etmesin güçlü bir yönetimle yeni sezona gireceğiz.

LİSTE DAHA SONRA AÇIKLANACAK
Hacı Demir kendisinin de yönetimde olacağını ve aktif görev alıp Zonguldakspor'a tekrar faydalı işler yapacaklarını söyledi. Demir ayrıca yönetime girmesini istedikleri bazı kişilerle görüşmelerin devam ettiğini kesin listenin daha sonra açıklanacağını söyledi.

Demir, tekrar yönetimde yer alacağını sosyal medyadan da duyurdu.

Editör: Pusula Gazetesi