Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un sezona başladığı Teknik Direktör Mustafa Dalcı 10 haftalık Zonguldakspor serüveninin ardından Ankaragücü'ne gitmiş ve sarı-lacivertli takımla başarılı bir süreç yaşamıştı. Sezonu İstanbulspor'da tamamlayan Mustafa Dalcı play-off yarı final maçında Altay'a elenmişti.

MUSTAFA DALCI ANKARAGÜCÜ'NE GERİ DÖNDÜ

Süper Lig'den 1.Lige düşen Ankaragücü'nün yeni yönetim kurulu Teknik Direktör Mustafa Dalcı'ya yeniden teklif götürdü. Mustafa Dalcı'yı ikna eden Ankaragücü yönetimi Mustafa Dalcı ile yeni sezon öncesinde sözleşme imzaladı. 2021-2022 sezonunda Mustafa Dalcı Ankaragücü'nün yenin teknik direktörü oldu.

"YENİ SEZON YENİ YAPILANMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADIM"

Pusula'ya konuşan Mustafa Dalcı "Ankaragücü'nden gelen teklifi kabul ettim. Yeni sezonda inşallah tekrar Süper Ligi hedefliyoruz. Şu anda Ankara'dayım. Yeni sezon yeni yapılanma çalışmalarına başladık. İnşallah iki taraf için de hayırlısı olur"

ZONGULDAKSPOR'DAKİ YAPILANMAYI TAKİP EDİYORUM"

Zonguldakspor'u da yakından takip ediyorum. Özellikle yeni sezon öncesinde yeni yapılanmayı da takip ediyorum. İnşallah Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız önderliğinde projeler hayata geçer ve Zonguldakspor da layık olduğu yerlere gelir. Zonguldak'a sizin aracılığınızla sonsuz selam ve sevgilerimi gönderiyorum" dedi.