Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden ve şampiyon Kırşehir Belediyespor'un 2 puan ardında sezonu 2. olarak tamamlayan Ereğli Belediyepor'da üzüntü devam ediyor. Bütün bir sezon boyuncu takımlarını içerde ve dışırda destekleyen Ereğli Belediyesporlu taraftarlar tabiki yerindeyse "yağmurda, çamurta, sıcakta soğukta" takımlarının peşinden gitti. Özellikle iç sahada tribünleri tıklım tıklım doldurdu, Beyçayırı Stadı taraftarı almaz oldu. İşte böylesine takımına sahip çıkan destekleyen bir taraftar topluluğu, Ereğli Belediyespor sezona kötü başlangıç yapmasıydı açık ara şampiyonluğunu ligin bitimine 4-5 hafta ilan edecekti. Belki futbol takımı şampiyon olamadı ama gerçek şampiyon Ereğli Belediyespor'un taraftarı oldu.

"HERKES HAKKINI HELAL ETSİN"

Genç Ereğlililer Taraftar Grubu lideri Burhan Önder sosyal medya hesabından tüm taraftarlara teşekkür ederek şu görüşlere yer verdi:

"Evet grubumuzun şampiyonu Kırşehir olmuştur. Nasıl şampiyon olduğunu herkes biliyor. Ereğli Belediyespor gönüllerin şampiyonudur. Bazen üzüldük bazen sevindik. Ereğli taraftarı hiç bu kadar Beycayır Stadını uzun zamandır doldurmamıştır. Genç Ereğlililer taraftar grubumuz olarak hiç bir zaman takımımızı yalnız bırakmadık. Bizimde yanlışımız olmuştur. Kimi kırdaysam özür dilerim. Bizlerle bu yolda bizi bırakmayan tüm taraftarımıza sonsuz teşekkürler. Herkes hakkını helal etsin"

Editör: Pusula Gazetesi