Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2. Meslek Grubu ve 3. Meslek Grubu genişletilmiş grup toplantısı Belediye Seka Sosyal Tesisleri'nde yapıldı.

Çaycuma TSO'nun üçüncüsünü düzenlediği "Kahvaltılı Meslek Grupları İstişare Toplantısı"na 2. Meslek Grubunda kayıtlı inşaat, taahhüt ve yapım işleri ve 3. Meslek Grubunda kayıtlı inşaat malzemeleri ticareti yapan Çaycuma TSO Üyeleri ile başkanlarının yanı sıra, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma TSO Meclis Başkanı Ergün Ece, Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı ile Zonguldak ili Akademik Danışmanı Doç Dr. Ferdi Kesikoğlu da katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Meslek Komitesi Başkanları yaptı. 2. Meslek Komitesi Başkanı Mesut Alagöz ve Komite Üyesi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Özkütük ve 3. Meslek Komitesi Başkanı Hakan Köktürk'ün konuşmalarının ardından Çaycuma TSO Meclis Başkanı Ergün Ece konuşmalarını yaptıktan sonra Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu da toplantı da meslek grupları ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek Odanın çalışmaları ile ilgili konuştu.

Zonguldak İli Akademik Danışmanı Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu da Zonguldak Ekonomik Göstergeleri ve Çaycuma ile ilgili çözüm önerilerini katılımcılara aktardı.

Toplantı katılan her iki meslek grubuna mensup üyelerin de söz almaları ile genel sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.