Alaplı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bayraktar hakkında görevli personel ücretlerine el koyma, İş Kur'dan TYP kapsamında işe girenlerden para istediği iddiasıyla soruşturma geçirdiği ve ceza aldığı ortaya çıktı.
Kendi talebiyle kurumuna aldığı Ahmet Akkaya adlı imam tarafından şikayet edilen ve ceza alan İlçe Müdürü Süleyman Bayraktar, durumu hazmedemedi. Önce Ahmet Akkaya'nın görevlendirmesini bitirmek istedi, sonra da İl Müdürü Hakan Yüksel'i.
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bayraktar hakkında görevli personel ücretlerine el koyma, İş Kur'dan TYP kapsamında işe girenlerden para istediği iddiasıyla soruşturma geçirdiği ve ceza aldığı ortaya çıktı.
Aldığı ceza nedeniyle il dışına tayin edileceğini anlayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bayraktar, kendisini şikayet eden kurumda geçici görevle çalışan imam Ahmet Akkaya'nın üzerinden Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdür Vekili Hakan Yüksel'e saldırdı.
Alaplı'ya bağlı Gümeli Beldesi'nde görev yapan Ahmet Akkaya adlı imamı, Valilik oluru geçici görevle yanına alan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bayraktar, Ahmet Akkaya tarafından şikayet edilip ceza alınca, topu İl Müdür Vekili Hakan Yüksel'e attı.
Hakkında açılan soruşturma nedeniyle imam arkadaşı Ahmet Akkaya'nın görevlendirmesini sonlandırmak isteyen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bayraktar, bunda başarılı olamayınca olayı basına taşıdı.
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdür Vekili Hakan Yüksel, soruşturma sürerken imam Ahmet Akkaya'yı Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde görevlendirdi.
Geçmişte iki iyi arkadaş olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bayraktar ile imam Ahmet Akkaya'nın arasındaki kavganın basına taşınması ve olaya İl Müdür Vekilinin alet edilmesi bürokrasi camiasında kınandı.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bayraktar'ın önümüzdeki günlerde il dışına tayin edileceği öğrenildi.