Gençlerin spor yapmalarını sağlayan kulüplere Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından teşekkür belgesi gönderildi. Zonguldak'ta futbol başta olmak üzere diğer spor branşlarının da yer aldığı kulüplere teşekkür belgeleri törenle dağıtıldı.
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen belge takdim töreni Sporcu Fabrikası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Spor Şube Müdürü Gazel Güven, ASKF Genel Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Veli Köktürk ve çok sayıda kulüp temsilcileri katıldı.

Açılış konuşması yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel yaptıkları etkinliklerden dolayı gençlere yol gösteren ve gençlerin spor yapmasını sağlayan tüm kulüplere teşekkür etti, başarı temennisinde bulundu.

Ardından kulüplere Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun göndermiş olduğu teşekkür belgeleri takdim edildi.

KASAPOĞLU'NDAN KULÜPLERE TEŞEKKÜR

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun kulüplere yönelik yapmış olduğu açıklama şöyle: "Değerli yöneticimiz, Amatör Spor Kulüplerimiz Türk sporunun belkemiğidir, ruhudur. Sizlerin her yıl olduğu gibi 2019'da da ülkemizin her köşesinde sporcumuzu daha ileriye taşımak için canla başla çalıştığınızı biliyorum.

Bu gayreti, heyecanı önümüzdeki yıllara ve gelecek nesillere aktararak bu toprağın çocukları için bir okul, bir yuva olmayı sürdürmenizi temenni ediyorum.

Bu vesileyle emekleriniz için teşekkür ediyor, 2020 yılında da başarılarınızın devamını diliyorum"