Birinci Amatör Küme Merkez grubunda mücadele eden Zonguldak Gençlik ile Siyah İncispor Fener Sahası'nda karşılaştı. 13.00'da oynana karşılaşmaya Zonguldak Gençlik hızlı başlayarak 9'ncu dakikada Batuhan ile öne geçti. Dakikalar 32'yi gösterdiğinde bu kez Samet ile golü bulan Zonguldak Gençlik ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

SİYAH İNCE ÜST ÜSTE GOLLERLE BERABERLİĞİ YAKALADI

Siyah İncispor ikinci yarıya baskılı başladı ve 53'ncü dakikada Çağatay'ın attığı penaltı golü ile skoru 2-1'e getirdi. Siyah İnci beraberlik golünü ise 62'nci dakida yine Çağtay ile buldu ve maçta skoru 2-2'ye getirdi.

ZONGULDAK GENÇLİK ÖLDÜ, ÖLDÜ DİRİLDİ

Zonguldak Gençlik beraberliğin ardından büyük bir şok yaşadı. Ancak maçı bırakmayarak rakibi Siyah İnci'nin üzerine sağlı sollu ataklarla giderek gol aradı. Sarı-kırmızılı ekip aradığı golü 88'nci dakikada Samet'in ayağından bularak skoru 3-2'ye getirdi. 90'ncı dakikada ise Samet tekrar sahneye çıkarak skoru belirleyen golü kaydetti. Karşılaşma Zonguldak Gençlik'in 4-2 üstünlüğü ile sona erdi.

SAHA: Fener Sahası

HAKEMLER: Osman Yılmaz[*][*][*], Erdi Kazlı[*][*][*], Ömer Aladağ[*][*][*]

1848 SİYAH İNCİSPOR: Mustafa[*][*], Emre Can Köse[*], Emre Can İslam[*], Arda Can[*], Kerim[*], Ömer[*][*](Dk.46 Sercan[*]), Emre [*][*](Dk.73 Bilal[*]), Anıl[*](Dk.80 Ayhan?), Çağatay[*][*], Ferdi[*][*], Gökay[*]

ZONGULDAK GENÇLİKSPOR: Arda [*][*], Avni[*][*], Ferdi[*][*], Mert Yıldırım[*][*], Mert Cevdet, Batuhan (Dk.55 Samet Can[*]), Samet[*][*][*], Alperen[*][*], Berat Kaan[*][*], Ertuğrul[*][*], Rıza[*][*]

GOLLER: Dk.9 Batuhan, Dk. 32-87-90 Samet(Zonguldak Gençlik), Dk. 53(P), 62 Çağatay(1848 Siyah İncispor)

KIRMIZI KART: Dk.63 Emre Can İslam, Dk.90 Ayhan(1848 Siyah İncispor)

Editör: Pusula Gazetesi