Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezleri yaptıkları etkinliklerle fark yaratmaya devam ediyorlar. Kilimli, Kozlu ve Çaycuma Gençlik Merkezleri gönüllü üyeleri yeni sosyal etkinliklere imza attılar.

ZONGULDAK GENÇLİK MERKEZİ

Zonguldak Gençlik Merkezi'nin yapmış olduğu açıklama şöyle: "Mutluluk, dallarına uzanan bir meyvedir. Öyle bir meyvedir ki tatlı ve olgun. 20 gönüllümüzle Dünya Gönüllülük Günü'nde Köroğlu İlkokulu'na giderek okullarını güzelleştirdik, miniklerin güler yüzüyle mutluluk dallarına rengarenk çiçekler açtırdık."

KİLİMLİ GENÇLİK MERKEZİ

Kilimli Gençlik Merkezi Dünya Madenciler Günü etkinlikleri kapsamında madenciler sergisine destek verdiler. Konu ile ilgili açıklama şöyle: "Dünya Madenciler Günü Etkinlikleri kapsamında Zonguldak Kilimli Meslek Yüksekokulunda Dr. Öğretim Üyesi Bülent Haner hocamızın hazırladığı etkinliğe katıldık ve maden sergisini ziyaret ettik. Ayrıca Gönüllü Özel gencimiz Burak, kırmızı yeleği giydi gençlere lider oldu. Gönüllülük yılında gönlü büyük Burak kardeşimize çok teşekkür ederiz."

ÇAYCUMA GENÇLİK MERKEZİ

Çaycuma Gençlik Merkezi ise yaptığı etkinlik ile ilgili şu bilgileri yayınladı: "Sen de Gönül Ver dedik 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü sebebi ile Kredi ve Yurtlarda kalan kız ve erkek yurtlarındaki gençlerimize Gönüllülük Bilinci sunumu gerçekleştirdik ve ardında gönüllülük esası ile etkinliklerimizi yürüttüğümüz merkezimizin tanıtımını gerçekleştirdik"

Bir diğer etkinlik ile ilgili açıklama ise şöyle: "İlçe Kaymakamlığı ve Belediyenin ilçemizde düzenlediği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı ve Karabük Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Gösteri Maçına Kalbengelsiz Gönüllü Gençlerimiz ile birlikte katılım sağladık."

KOZLU GENÇLİK MERKEZİ

Kozlu Gençlik Merkezi ise Madenciler Günü ile ilgili yaptığı etkinlik hakkında bilgi verdi: "4 Aralık Dünya Madenciler günü vesilesiyle gençlerimize bu kutsal mesleğin önemini gençlerimize anlattık. Yerin metrelerce altında ekmeğini kömürden çıkartmanın na kadar zor olduğunu empati yapmasını sağladık.
Tüm Madencilerimizin gününü kutlar kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz"

Editör: Pusula Gazetesi