Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezi bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Corona Virüs salgınına karşı Türkiye tek yürek, tek yumruk oldu. Corona virüsle mücadelede üstün gayret ve performans gösteren Türkiye örnek gösteriliyor.

Zonguldak Gençlik Merkezi Sağlık Müdürlüğü'ne teslime dilmek üzere Gençlik Merkezi Atöylesi'nde 2 bin adet siper maske üretiyor. Siper maske üretimine Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdürü Hamza Gök ve personel ve gönüllü üyelerde de katılarak destek verdi.

Önceliğin İl Sağlık Müdürlüğü'nün olduğunu belirten Hakan Yüksel, sonrasında ise taleplerin olması halinde gerekli çalışmaları başlatacaklarını ifade etti.

"2 BİN MASKE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NE TESLİM EDİLECEK"

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel konu hakkında şu bilgiyi verdi: "Tüm Dünya'da olduğu gibi, ülkemizde de zorlu bir süreçten geçiyoruz. 100 yıl önce olduğu gibi milli mücadele örneği sergiliyoruz aslında. Tüm kurumlardaki vatandaşlar olarak işbirliği içerisinde kim ne yapabiliyorsa, onu gerçekleştirmek üzere bizde arkadaşlarımızla birlikte katkı sağlayabileceğimiz noktaları düşünerek siper maskelerle sağlık çalışanlarına destek olabileceğimiz kanısına vardık. Bu sebeple arkadaşlarımızın başlatmış olduğu çalışma ile siber maskeleri üreterek, İl Sağlık Müdürlüğü'ne teslim edeceğiz. Çorbada bizimde tuzumuz olsun istedik. İnşallah 2 bin civarında maske yapımını gerçekleştirerek desteğimizi sağlamış olacağız. İnşallah bu zorlu süreçlerden geçtikten sonra daha güçlü bir şekilde yaşamımıza devam edeceğiz."