Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezi yaptığı çeşitli etkinliklerle gençlere yeni alanlar açmaya, yeni fırsatlar tanımaya devam ediyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binası (Sporcu Fabrikası) önünde çeşitli oyun temaları oluşturan Gençlik Merkezi personel ve gönüllü üyeleri son olarak devasa satranç alanı oluşturarak gençlere yeni bir oyun alanı açtı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in de bizzat katıldığı çizim ve boyamalarda Yüksel'de eline fırça alarak zeminde satranç alanı boyadı.

Gençlik Merkezi tarafından gençlere ve çocuklara önemli mesaj verildi. İşte o mesaj: "Amaç düşünen, fikir üreten gençleri yetiştirmek ise gençlik merkezimizin önünü satranç köşesiyle renklendirmeye devam ediyoruz. Haydi gençler sizde zihin jimnastiğine var mısınız?"

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel "Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri oyunla birleştirerek çocuklarımızın yaşamlarına katkı sağlamak üzere hız kesmeden çalışmalarımıza devam. Her şey geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız için." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi