TFF 2. lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'da Teknik Patron Serkan Afacan açıklamalarda bulunarak geride kalan 17 maçı ve topladıkları puanları değerlendirdi. Afjet Afyonspor maçına da değişen Afacan genç bir takım olduklarını ve zaman zaman kırılganlıklar yaşadıklarını belirterek hedefledikleri puanın altında kaldıklarını söyledi.
"GERİ DÜŞTÜĞÜMÜZ MAÇI BERABERE BİTİRDİK"
Teknik Direktör Serkan Afacan ''3 puan hedefleyerek bu maça çıkmıştık. Afyon takımı üst ligden düşmüş geçen seneden 8-9 oyuncusunu korumuş güçlü bir takım. Ama onlara karşı iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Diğer maçlarda olduğu gibi karakterlerini ve coşkularını ortaya koydular. Saha şartlarına rağmen geri düştüğümüz maçı berabere bitirdik. Galipde gelebilirdik. Son dakikalarda ama değerlendiremedik. İkinci yarının daha farklı olacak" dedi.
"KIRILGANLIKLAR YAŞADIK"
Hedeflerinin altında olduklarını belirten Afacan, ''Her puan bizim için önemliydi. Ama geriye dönüp baktığımızda 23 puanda kaldık. Hedefimizin çok gerisindeyiz. 2-3 tane maçı kazanabilirdik. Ama genç bir takımız kırılganlıklar olabiliyor. Bu takıma sahip çıkmak lazım. Bu takım Zonguldak'ın geleceği. İnanıyorum ki ikinci yarı çok daha iyi olacağız'' ifadelerini kullandı.
"ÇOK İYİ BİR 9 NUMARAYA İHTİYACIMIZ VAR"
Gol sorunu yaşadıklarını belirten Afacan ''Eksik bölgelerimiz var. Bütçemiz doğrultusunda bu noktalara transferler yapmayı planlıyoruz. Eğer bunları da yaparsak daha yarışabilir bile hale geleceğiz.Bizim bir herkesin bildiği 9 numaramız yok. 9 numara transferine ihtiyacımız var. Belki bir kaç tane daha yeni arkadaşlar aramıza katılabilir. İkinci yarı iyi bir takım olma yolunda adımlar atacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi