Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Konferans Salonu'nda konser düzenledi.

15-21Mayıs Gençlik Haftası kapsamında planladığımız ve İsrail'in Filistin vatandaşlarına yönelik eylemi sonucunda yaklaşık 60'a yakın kişinin ölmesi ve 2 bine yakın yaralanması sonucunde Türkiye'e yas ilan edilmesi sebebiyle ertelenen konser Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdür Vekili Barış Özdemir, gençler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ve Zonguldak Gençlik Merkezi üyelerince gerçekleştirilen konser yaklaşık 2 saat sürdü. Gençler konser sırasında koro, solo ve enstrümantal olarak 21 eseri seslendirdi. Konserde Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu müzik öğretmeni Ali Bülbül şeflik yaptı.

ATA'LARINA SAHİP ÇIKTILAR, MADENCİ BARETİ GİYDİLER

Konser sırasında koroda bulunan öğrenciler üzerlerine Türk Bayrağı bulunan tişörtlerle sahneye çıkarken, konser sırasında Atatürk posterini işarete derek Atatürk'ün izinde olduklarını gösterdiler. Öğrencilerin konserin ilerleyen bölümünde ise madenci bareti takmaları ilginç görüntülere sahne olurken duygusal anlar yaşandı.

YÜKSEL VE ÖZDEMİR'DEN TEŞEKKÜR

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Hakan Yüksel gençlerin müziğe ve gençlik merkezi faaliyetlerine duyarlılığına ve ailelerinin gençlere desteklerinden dolayı hem ailelere hem de gençlere teşekkür etti.

Gençlik Merkezi Müdür Vekili Barış Özdemir ise, etkinlikte yer alan öğrencilerin yanı sıra kendilerine destek veren ve konseri izlemeye gelen davetlilere teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi