Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Devrek Gençlik Merkezi'nde Dini İlimler Atölyesi ve Devrek İlçe Müftülüğü işbirliği ile düzenlenen Yaz Kur'an kursu öğrencileri sosyal ve kültürel etkinlik kapsamında Devrekli şehitler Bahattin Bakır ve İsmail Karapınar'ın şehitliğini ziyaret etti. Aynı zamanda şehit ailelerini de evlerinde ziyaret eden Devrekli gençler ailelere moral verdi.

Konu hakkında Devrek Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklama şöyle: "Bugün günlerden "Bahattin Bakır ve İsmail Karapınar" Gençlik Merkezimizde Dini İlimler Atölyesi ve Devrek İlçe Müftülüğü işbirliğiyle düzenlediğimiz Yaz Kur'an Kursu öğrencilerimizle birlikte Sosyal ve Kültürel Etkinliklerimiz çerçevesinde Devrekli Şehitlerimiz 'Bahattin Bakır ve İsmail Karapınar'ın kabirlerini ziyaret ettik. Şehitlerimizin kabirleri başında ve Bahattin Bakır'ın ailesini ziyaretlerinde öğrencilerimiz Kur'anı Kerim tilaveti gerçekleştirdi.
Bu etkinliğimizdeki amacımız "Vatanına, milletine ve bayrağına'' bağlı nesillerin yetişmesine katkı sağlamaktır. Emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Gençlik Merkezlerimizde gerçekleştirdiğimiz tüm etkinliklerimiz Ücretsizdir katılmak isteyen herkes davetlimizdir"

Editör: Pusula Gazetesi