Her yıl geleneksel loarak 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenenYaz Spor Okulları Zonguldak'ta 29 Haziran tarihinde açılacak. Zonguldak'ta da gerçekleşecek olan yaz spor okulları kapsamında çocuklar farklı branşlarda 3 ay boyunca ücretsiz eğitimler alacak. Gençleri ve çocuklar kötü alışkanlıklardan uzak tutan ve yeteneklerini geliştirdiği Yaz spor okulları katılımcılara yaşamlarında büyük bir kazanç sağlayacak. Ayrıca yaz spor okullarında eğitim gören, yetenekli sporcular keşfedilerek, lisans çıkartılacak.

İSTEYEN İSTEDİĞİ SPOR BRANŞINA GİDEBİLECEK

29 Haziran tarihinde açılışı gerçekleştirilecek olan Yaz Spor Okulları açılıştöreni 10.00'da Site Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak açılış öreniyle birlikte başlayacak. Cimnastik, Yüzme, Atletizm, Okçuluk, Futbol, Güreş, Judo, Basketbol, Voleybol, Eskrim, Bocce, Boks, Masa Tenisi, Hentbol, Futsal, Tenis, Badminton, Curling ve Taekwondo branşlarında eğitim verilecek. Yaz Spor Okulu 29 Haziran Cumartesi saat 10:00'da Site Spor Salonu'nda törenle açılacak.

YAZ SPOR OKULU FAALİYETLERİ ÜCRETSİZ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ''Yaz spor okulunu açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ücretsiz şekilde hizmet vereceğimiz yaz spor okullarında Cimnastik, Yüzme, Atletizm, Okçuluk, Futbol, Güreş, Judo, Basketbol, Voleybol, Eskrim, Bocce, Boks, Masa Tenisi, Hentbol, Futsal, Tenis, Badminton, Curling ve Taekwondo branşlarında eğitim vereceğiz. Yaz Spor Okulu 29 Haziran Cumartesi saat 10:00'da Site Spor Salonu'nda törenle açacağız. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmek. Yaz spor okullarındaki yetenekli çocukları ise lisans çıkartarak bünyemize katacağız. Gençlerimiz bu yaz dönemini de dolu dolu geçirecek''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi