Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde etkinliklerini sürdüren Gençlik Merkezleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın projelerinin yanı sıra kendi ürettikleri etkinlik ve projelerle toplumsal farkındalık yaratıyor.

ZONGULDAK GENÇLİK MERKEZİ DÖNÜŞTÜRÜYOR

Zonguldak Gençlik Merkezi gönüllü gençleri "Genç dönüşüm" ve "2019 Gönüllülük Yılı" projeleri kapsamında geri dönüşüme destek oluyorlar. Gençler yaptıkları faaliyet hakkında kısa açıklama yaptı: "Gelecek için geri dönüşüme destek olmak hepimizin görevi. Bizde gençlerimizle bu bilinçle yola çıkarak topladığımız atıkları geri dönüştürüyoruz"

EREĞLİLİ GENÇLER ŞOFÖRLERİ UYARDI

Ereğli Gençlik Merkezi gönüllü üyeleri ise Ereğli Trafik Şube Müdürlüğü ile ortak bir etkinlik düzenleyerek şoförlere toplu taşımaları kullanmaları tavsiyesinde bulundu.
Konu hakkında Ereğli Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklama şöyle: "Gönüllü gençlerimizle "Avrupa Hareketlilik Haftası" etkinlikleri kapsamında Ereğli İlçe Eminiyet Müdürlüğü'nün desteğiyle temiz bir doğa için şoförlerimizi olabildiğince toplu taşıma araçlarını kullanmaları konusunda bilgilendirme yaptık. Araçlardaki vatandaşlarımıza hazırladığımız el broşürünü vererek, şeker ve kolanya ikramında bulunduk"

Editör: Pusula Gazetesi