Kura çekimine Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdürü Barış Özdemir ve 4 takımın temsilcileri katıldı.

Zonguldak Valiliği, Zonguldak Belediyesi, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Zonguldak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenleyeceği Zonguldak Gençlik Şöleni Futbol turnuvası kuraları gençlik merkezinde çekildi. 4 takımın yer alacağı turnuva 13-14 Aralık 2018 tarihlerinde Fener Küçük Sentetik Sahası'nda gerçekleştirilecek.

Gençlerin gençlik merkezini ve diğer kurumları tanımaları, birbiriyle kaynaşmaları, serbest zamanlarını değerlendirmeleri amacıyla düzenlenen proje 2 gün sürecektir. 13 Aralık 2018'de takımlar birbiriyle karşılaşacak, 14 Aralık 2018'de 3.lük maçı ve ardından final maçı yapılacak.

Turnuvaya Gençlikspor, Genç Sağlıkçılar, Genç Yetenekler ve Genç Liseliler katılacak, şampiyonluk mücadelesi verecek.

MALZEMELER ZONGULDAK BELEDİYESİ'NDEN

"Gençlik Şöleni Futbol Turnuvası" müsabakaları öncesinde takımların formaları ve kupaları Zonguldak Belediyesi tarafından temin edildi. Malzemeler takım temsilcilerine teslim edildi.

Editör: Pusula Gazetesi