2018-2019 Sezonu Masa Tenisi Okullar Arası Genç Erkekler İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen müsabakaların ardından Özel Temel Final Lisesi birinci, Ereğli Anadolu Lisesi ise ikinci oldu. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara düzenlenen törenle kupa ve madalyaları verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak tutularak spora yönelmesi amacı ile her yıl düzenlenen Okullar Arası Spor Faaliyetleri Zonguldak'ta da masa tenisi kategorisinde gerçekleşti. Kapuz İlköğretim Okulu'nda düzenlenen müsabakalar sonucunda Özel Temel Final Lisesi birinci, Ereğli Anadolu Lisesi ise ikinci oldu. Müsabakaların ardından kupa ve madalya töreni düzenlendi. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Spor Şube Müdür Vekili Gazel Güven, İl Temsilcisi Haldun Çakan ve müsabakalarda görev alan hakemler verdiler.

Zonguldak'ı ulusal platformda temsil edecek olan takımlar 26-27-28 Aralık 2018 tarihinde grup müsabakalarında mücadele edecekler. Lise grupları belirlenen tarihlerde Antalya, Çanakkale, Düzce, Kütahya, Malatya, Nevşehir, Rize ve Van illerinde karşı karşıya gelecekler. Takımların hangi ilde mücadele edeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Grup müsabakalarında dereceye giren takımlar sonrasında ise 16-17-18 Ocak 2018 tarihlerinde Kastamonu yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda mücadele edecekler.

Geçtiğimiz sezon oynanan Türkiye Şampiyonası'nda 3'üncü olmayı başaran Özel Final Temel Lisesi, hem erkekler hem de kızlar kategorisinde Grup müsabakalarında mücadele edecek, Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil edecek.

Editör: Pusula Gazetesi