Kahvaltıya; İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, Murakıp Cemalettin Torun, Şef Hayrettin Çakır, Emlakcılar Derneği Başkanı Erol Ünlü, Din Görevlileri Dernek Başkanı Ali Kurttekin, din görevlileri ile gençler katıldı.

Kahvaltının ardından gençlerden, Enes Verimli Kur'an-ı Kerim tilaveti sundu. Yemek duasını ise Furkan Küçük yaptı.

İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş gençlere hitaben yaptığı konuşmada; "Ben geleceğin bu gençler sayesinde daha iyi olacağına inanıyorum. İyi ki varlar. Rabbim eksikliklerini göstermesin. Bu gençler, geleceğin Türkiye'sini inşa edecekler. Yeryüzünde başarılı olmak isteyen her dava sahibi mutlaka gençliği ve genç nesli elinde tutmaya, savunduğu davasını gençlerle desteklemeye gayret etmiştir. Toplumsal yapılarda gençliği olmayan, gençlerle desteklenmeyen davalar çabucak yok olup gitmiştir. Hz. Muhammed (s.a.v)'e inanan, gönül veren ilk Müslümanların içinde, toplumun her kesiminden kimselerin bulunması da bunun bir göstergesidir. Ancak ona inanan bu ilk Müslümanların yaş grupları dikkate alındığında, çoğunluğunun gençlerden oluştuğu görülür.

Sizlere tavsiyem, düşünen, okuyan, soran, sorgulayan, vefalı, değer veren, değer sahibi gençler olmanız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum, bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde maddi-manevi emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi