Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Merkez ve ilçelerde faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezleri yaptıkları etkinliklerle taktir topluyor. Gençlik liderleri ve gönüllü üyeler bulundukları merkezlerde ürettikleri projeleri tek tek uygulamaya devam ediyorlar.

ZONGULDAK GENÇLİK MERKEZİ

‪Zonguldak Gençlik Merkezi tarafından yapılan etkinlik hakkında verilen bilgi şöyle: "Gönüllü Gençlik lideri ve gönüllü gençler beraber yaşayan Ayşe ve Aynur teyzemizi evinde ziyaret ederek kandillerini tebrik ettik. Ev işlerinde yardımcı olduk, aynı zamanda sağlık bölümü okuyan gençlerimiz tansiyon şeker gibi rutin kontrollerini evlerinde yaptılar"

KİLİMLİ GENÇLİK MERKEZİ

Kilimli Gençlik Merkezi'nden yapılan etkinlik hakkındaki açıklama: "Geleceğini Çöpe Atma adlı projemiz ile ilçemizde gönüllü gençlerimiz ile birlikte evlerde kullanmadığımız ve son kullanma tarihi geçmemiş olan ilaçları geri dönüşüme kazandırıyor, ülke ekonomimize katkıda bulunmaya gayret gösteriyoruz. Kilimli İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün denetimi ve izinleriyle ilçemizde yer alan Gelik Aile Sağlığı Merkezi'ne toplanan ilaçları bırakarak Dr. Abdullah Şentürk beyin nezaretinde ilaçları geri dönüşüme kazandırıyoruz. Geleceğine sahip çıkan gençliğimiz geleceğe daha ümit var bakıyor"

GÖKÇEBEY GENÇLİK MERKEZİ
MİNİK YÜZLER GÜLSÜN DiYE BİZ VARIZ!

Gökçebey Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklama: "Minik Yüzler Gülen Gözler projemizle Gökçebey İlçesi'ne 17 km uzakta bulunan Muharremler köy okulumuzu ziyaretimizde, birleştirilmiş sınıflarımızda eğitim öğrenim gören minik kardeşlerimizle bir araya geldik eğlendik eğlendirdik ve öğrettik. Onlara Devletimizi anlatırken kariyerlerini geleceklerini konuştuk. Her birinin geleceğe umutla bakması için geleceğini hazırlaması için biz varız"

KOZLU GENÇLİK MERKEZİ

Kozlu Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklama: "Kozlu Gençlik Merkezi ailesi olarak Deprem Haftası'nda miniklerimizin yanında olduk. Deprem tatbikatına bizler de katıldık. Olası durumda neler yapılacağı ile ilgili uygulamalı olarak faaliyet gerçekleştirdik"

DEVREK GENÇLİK MERKEZİ

Devrek Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklama: "Devrek Gençlik Merkezi olarak İlçe Müftülüğümüz ve Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Lisesiyle ortaklaşa düzenlediğimiz Regaip Kandili programını gerçekleştirdik. Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahi dinletileri, dualar ve ilçe müftümüz Sayın Hasan İzmirli'nin sohbetleriyle dolu dolu geçen programımızdan sonra Kuran-ı Kerim meali ve 'Dinim İslam Temel Bilgiler' kitaplarını tüm gençlerimize armağan ettik. Emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.

DEVREK GENÇLİK MERKEZİ

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ
Devrek Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklama: "Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi okul temsilcilerimiz ve gönüllülerimiz okullarında görev yapan tüm Kadın öğretmenlerimize ve diğer Kadın personellerimize ayrı ayrı papatyalar içerisinde Kadınlar Günü mesajları yazarak hediyelerini takdim ettiler. Emeği geçen tüm gençlerimize teşekkür ediyoruz"

Editör: Pusula Gazetesi