Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kozlu Gençlik Merkezi yaz aylarında faaliyetlerini artırdı. Pandemi süreci nedeniyle sosyal mesafelere dikkat edilerek faaliyet gösteren Kozlu Gençlik Merkezi'nde Elmas Pedallar grubu kuruldu. Grup yapacağı faaliyetler ve projeler ile ilgili istişare yaptı.

Öte yandan yine Kozlu Gençlik Merkezi "KodAdi2023" eğitim kapsamında geleceği katkı sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor.

ELMAS PEDALLAR İSTİŞARE YAPTI
Kozlu Gençlik Merkezi'nden konu hakkında yapılan açıklama şöyle: "Gençlik Merkezimiz bünyesinde kurulan Elmas Pedallar bisiklet grubu kendine has yaptırdığı bisiklet formalarından bir tane fazladan yaptırarak bize de hediye etti. Elmas Pedallar grubumuz ile ortaklaşa ses getirecek proje kapsamında istişare ettik.

KODADI2023 EĞİTİMİ GÖRÜYORLAR

Kozlu Gençlik Merkezi ayrıca üretim ve tasarım üzerinde çalışarak "KodAdi2023" eğitim kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Konu hakkında yapılan açıklama şöyle: "Üretmek için tasarlamak lazım biz sonrası ve gelecek için gençliğimiz için her türlü desteği Merkezimizde veriyoruz. KodAdi2023 eğitimi kapsamında geleceğimize katkı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz"