Zonguldakspor'un başarısında büyük rol oynayan taraftarlar hem tribündeki görevlerini yerine getiriyor, hem de sosyal etkinliklere imza atıyor. Genç Zonguldaklılar Taraftar grubu liderleri Soğuksu semtinde bulunan Zonguldakspor otoparkında iftar yemeği düzenledi. Yüzlerce taraftarın da katıldığı iftar yemeğine Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karaduman, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir, İkinci Başkan Muhammer Toprak, Basın sözcüsü Şükrü Öztürk, Takım Kaptanı Mert Caymaz, Ultras Elmas tribün liderleri, Ereğli, Devrek ve Çaycuma taraftar grupları katıldı.

İftar yemeği öncesinde mehteran takımı sahne alırken ardından Kur-an'ı Kerim okundu, ney dinletisi gerçekleştirildi. Yüzlerce taraftar ve davetliler aynı anda iftar açarak güzel ve anlamlı bir akşamı geride bıraktı.

Genç Zonguldaklılar Tribün liderlerinden Gökhan Çüteli ve Taner Arslantürk iftar programına gelen tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür ederek bu tür etkinliklerin devam edeceğini söylediler.

Editör: Pusula Gazetesi