Gençlik Merkezi üyelerinin birada olmaları ve spora yönlendirmesiyle amacıyla düzenlenen Zonguldak Gençlik Futbol Şöleni final maçıyla tamamlandı. Zonguldak Valiliği, Zonguldak Belediyesi, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, Zonguldak Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Zonguldak Gençlik Şöleni Futbol turnuvası sona erdi.

2 gün süren turnuva sonunda Genç Yetenekler, Genç Sağlıkçıları 1-0 yenerek şampiyon oldu. Final maçını Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdür Vekili Hakan Yüksel, protokol üyeleri de izledi.

KUPALARI PROTOKOL VERDİ

Final maçının ardından dördüncü olan Genç Liselilermadalya ve kupasını İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan'in elinden aldı. Üçüncü olan Gençlikspor madalya ve kupalarını Zonguldak Vali Yardımcısı Hüseyin Ergin 'den aldı. İkinci olan Genç Sağlıkçılara kupa ve madalyasını Belediye Başkanı Muharrem Akdemir takdim ederken, şampiyon olan Genç Yetenekler ise madalya ve kupasını Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ın elinden aldı.

Editör: Pusula Gazetesi