Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ailevi sorunları olan genç kız babası ile telefonla tartıştıktan sonra beşinci kattan atlayarak intihar etti.

Olay ilçeye bağlı Devrek yol ayrımı kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Ormanlı Cuma köyünde yaşayan 21 yaşındaki Kader Ş. ailevi sorunları yaşadığı ailesinin yanından ayrılarak ilçe merkezinde oturan kız arkadaşı Ece E. nin evine geldi. Bugün öğleden sonra babası Mehmet Ş. ile telefonla konuşmak için odaya giren Kader Ş. telefonda babası ile tartıştıktan sonra beşinci kattaki evin camını açarak kendisini boşluğa bıraktı. Genç kızı yerde kanlar içinde gören vatandaşlar sağlık ekiplerine ve genç kızın arkadaşına haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde hareketsiz şekilde yatan Kader Ş. ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra vatandaşların da ambulansa taşıdı. Kader Ş. nin arkadaşı Ece E. ise göz yaşlarına boğuldu.

Özel hastaneye kaldırılan Kader Ş. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Acı haberi alan Ece E. ile aile yakınları sinir krizi geçirdi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Editör: Pusula Gazetesi