Maddi imkansızlıklar nedeniyle ayakta durmaya çalışan amatör spor kulübü dernekleri hayırsever esnaf ve iş adamlarının destekleri ile faaliyetlerini sürdürüyor. Bu anlamda 1. Amatör Küme Çaycuma Grubunda mücadele eden Yakaspor'a bir destek de ilçede faaliyet gösteren Emfa İnşaat ortaklarından genç iş adamı Fatih Verim'den geldi.

Kulübün Kurucu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Karaalp ile bir araya gelen Verim takıma yeni sezon için forma sponsorluğu ve transferde destek sözü verdi.

Amatör spor kulüplerin ayakta durabilmesi adına kulüp başkanı ve yöneticilerinin desteklenmesi gerektiğini söyleyen Fatih Verim; "Kulüp yöneticileri gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp spor sahalarına çekebilmek adına büyük bir mücadele veriyorlar. Bu yaptıkları özverili davranış için başkan ve yöneticileri tebrik ediyorum. Bizde çorbada tuzumuz bulunsun istedik. Yeni sezonda takıma başarılar diliyorum"diye konuştu.

Duyarlılığından dolayı genç iş adamına teşekkür eden Uğur Karaalp, Fatih Verim'e kulüp yönetimi adına Yakaspor atkısı hediye etti.

Editör: Pusula Gazetesi