Düzce'nin Akçakoca ilçesi Çayağzı köyünde oturan Ateşli ailesinin en büyük ferdi Ekrem Ateşli, Karaciğer hastalığına yakalandı. Çeşitli hastanelerde tedavi olan Ateşli'ye doktorlar, karaciğer nakli olması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine uygun donör aranmaya başladı. Yapılan kontrollerde Ekrem Ateşli'nin gelini Gönül Ateşli'nin karaciğerinin uyum sağladığı ortaya çıktı. Gelin Gönül Ateşli, tereddüt etmeden Karaciğerini vermeyi kabul etti. Ardından yapılan ameliyat ile kayınpeder Ekrem Ateşli'ye gelininden alınan karaciğer nakledildi. Tekrar yaşama dönen Ekrem Ateşli, gelinine çok teşekkür etti. Gelininin sayesinde yaşama tutunduğunu söyleyen Ekrem Ateşli, Gönül Ateşli'nin hiç düşünmeden karaciğerini verdiğini ifade etti.
Genç gelin Gönül Ateşli, doktorların durumu kendisine anlatmasının ardından hiç düşünmediğini ifade ederek, "Babamı hayata döndürmenin sevincini yaşıyorum. Hiç baskı altında kalmadan kararımı verdim ve çok mutluyum. Ameliyat sonrası 3 ay boyunca midem bulandı ama şimdi çok iyiyim'' dedi.
Kayınvalide Nafiye Ateşli ise gelininden çok memnun olduğunu, eşini hayata döndürdüğünü belirterek ''Bundan sonra sadece 4 çocuğuna baksın başka bir şey istemiyorum" diyerek göz yaşlarına boğuldu.

Editör: Pusula Gazetesi