TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un genç golcüsü Tezcan Gökmen'in Eskişehirspor'dan eski takım arkadaşı 20 yaşındaki Kaan Öztürk hayatını kaybetti. Eskişehir'e bağlı Osmangazi Mahallesi'nde akşam saatlerinde kendi aracığıyla geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Kaan'ın ölümü Zonguldaksporlu Tezcan dahil tüm spor kamuoyunu derinden üzdü.

ZONGULDAKSPOR'DAN BAŞSAĞILĞI MESAJI

Genç futbolcu Kaan'ın ölümünün ardından Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor, MKE Ankaragücü , Yukatel Denizlispor, BB Erzurumspor, Eskişehirspor ve bir çok kulübün yanı sıra Zonguldakspor da başsağlığı mesajı yayınladı.

Zonguldakspor yönetim kurulunun genç futbolcu Kaan Öztürk için yayınladığı başsağlığı masajı şöyle: "Eskişehirspor U19 Takımında forma giyen Kaan Öztürk'ün geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Kaan Öztürk'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı diliyoruz"