Film izlerken kararsız kalıyor ve boşa vakit harcamak istemiyorsanız ki her emeğe saygı duyulması gerektiğini hatırlatmak isteriz sizler için vaktinizi daha keyifli hale getirecek ve yaşadığınız hayattan belirli bir süreliğine uzaklaşmanızı sağlayacak filmlerin listesini yapacağız.

Gişe Rekortmeni: Hızlı ve Öfkeli 7

2015 yılında vizyona giren bu filmin konusu Brian ve Dom'un Amerika'ya dönüşünden sonra başlamaktadır. İki başrol kahramanız bu filmde legal hayata uyum sağlamaya çalışırken izliyor. Brian eşi ve çocuğu ile banliyö hayatı sürmeye çalışırken Dom ise Letty ile arasını düzeltmeye çalışıyor. Ancak üzerlerine çok kızgın bir İngiliz çetesini gelmesi ile işler yeniden karmaşık hale geliyor. Yeniden yaşayabilmek ve ekibin zarar görmemesi için yeni ortaklar ile yola devam etmelerini filmboyunca büyük bir keyifle izleyeceksiniz.


Konu Aşksa: Titanik

1998 yılından beri unutulmayan filmlerin başında gelir. Filmde okyanusun kalbi isimli kolye ararken aynı anda televizyon yayını da yapılır ve o anda ekranı izleyen Rose Calvert'de bulunmaktadır. Sonunda araştırmaya Rose'da dahil edilir ve 84 yıllık hatıralar bu sayede aydınlanır. Unutulmayan filmlerden biri olan Titanik aşkın gücünü bizlere göstermektedir. Hd film kalitesi için https://www.fullhdfilmizlesene.com/ sitesinden filmi izleyebilirsiniz.

Avatar ile Yeni Dünya

Macera ve fantastik film severleri etrafında toplamış bu film ülkemizde de gişeyi silip süpürmüştü.

Filmin konusuna bakacak olursa savaştan gazi olarak çıkan ve hırsızlık olayınca abisini kaybeden yarlı felçli bir gazinin ordu tarafından Pandora gezeninde Navi isminde mavi insansı yaratıklar üzerine araştırma yaptığını öğrenerek başvurur. İnsanların bu gezegene ayak basması ile Naviler tehlikeli duruma düşer. Bilim insanları navilere benzer insan avatarları yaparak içlerine girmeye çalışır. Jake ise diğerlerinden çok farklıdır. Yarı felçli yaşamaya mahkum olması ve Avatarı ile özgürce hareket ediyor olması onu daha da yakınlaştırır ve Jake Navilerin yanında ordu ile savaşarak Pandora gezegeninin kurtulmasını sağlamaya çalışacaktır. Full hd film izleme keyfi İşin içerisine bir de aşk girince elbette çok farklı ve çok dikkat çeken bir yapıt haline gelir Avatar.

Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor: Gülmek İsteyenlere

Yediden yetmişe bu seri herkes tarafından çok sevildi. 2012 yılında gösterime giren film ise hasılat ve gişesi ile enler listesinde yerini almayı başardı. Serinin 4. Filmi olarak kaydedilirken Sid, Diego ve Manny'nin başlarına gelen afetten sonra kendi kıtalarına dönmek için verdikleri mücadeleyi izleyeceksiniz. Kendilerine gemi yapan başrollerimiz öğretici bir deniz seferine çıkacak ve acımasız korsanlar ve değişik deniz canavarları ile olan mücadelesini izlerken hem çok heyecanlanacak hem de çok keyif alacaksınız.

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği İle Heyecan Dorukta

2001 yılında vizyona giren bu film ve serisi oldukça dikkat çekti. Dünyanın kaderi bir yüzüktedir ve bu yüzük yanlış ellere gitmemelidir. Uzun yıllar önce üretilen ve kandan başka bir şey getirmeyen bu yüzüklerin sonuncusu bulunur. Frodo amcası tarafından kendisine emanet edilen yüzüğün ne kadar önemli olduğundan habersiz bir yolculuğa çıkacaktır. Amaç Sauron'un eline geçmeden yüzüğü yok etmek olmalıdır. Yüzüğün yok edilmesi için Mordor'a gitmek gerekir ve bu sanıldığı kadar kolay değildir. Uzun, zorlu, heyecanlı ve kendisini feda etmeye hazır birbirinden özel yeteneklere sahip ekip ile yolculuk başlayacaktır. Dünyanın kaderi bu ekibe ve Frodo'ya bağlıdır. Her anı heyecanlı ve soluksuz Hd film izle yaşamak istiyorsanız Yüzüklerin Efendisi size istediğinizi verecektir.