Zonguldakspor'un yıldız futbolcuları Okan Eken ve Onur Eriş transferin gözdesi iki futbolcu. 3,5 yıl önce Zonguldakspor'a Bölgesel Amatör Lig ekilerinden Bursa Kestel Belediyespor'dan tranfer olan ve oynadıkları futbolla takımın en gözde isimleri arasına giren Okan Eken ve Onur Eriş özellikle bu sezon transferin ilk sırasında yer alıyorlar. Bir çok takımın talip olduğu yıldız futbolcuların Zonguldakspor ile Mayıs 2018 tarihine kadar sözleşmeleri devam ediyor. Zonguldakspor'a olan sevgilerini ve bağlılıklarını her fırsatta dile getiren Okan ve Onur'un kafası cazip transfer teklifleri ile karışıyor.

BURSA-ANKARA-ZONGULDAK PLANI BOZULDU

Zonguldakspor'un 24 yaşındaki yetenekli futbolcuları dün birlikte memleketleri Bursa'dan Ankara'ya geçmişti. İkili Ankara'dan da Zonguldak'a gelerek Başkan Caner ve Genel Kaptan Hakan Hürfikir ile görüşmeyi planlamıştı. Ancak Onur ve Okan'ın acil Bursa'ya dönmeleri gerektiği için planları değişti. Zonguldaksporlu futbolcular bayram sonrası Zonguldak'a gelerek yönetimle bir görüşme yaparak, transfer söylentilerine nokta koyacak.

İLGİNÇ TESADÜF! YİNE 21 HAZİRAN

Okan Eken ve Onur Eriş geçtiğimiz sezon 3. Ligte şampiyon olmalarının ardından yine bazı takımların transfer listesine girmiş, yine 21 Haziran tarihinde Zonguldak'a gelerek yönetimle masaya oturup tekrar anlaşma sağlamışlardı. Bugün de Zonguldak'a gelmeyi planlayan ikilinin planlarında değişiklik olması nedeniyle görüşme ertelendi.

Editör: Pusula Gazetesi