Gençlik ve Spor Bakanlığı projesi olan ''Merkezim her yerde'' projesi kapsamında Zonguldaklı gençler Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi ile birlikte yaptıkları etkinliklerle keyifli anlar yaşıyor. Spor yapamayan ve gençlik merkezi faaliyetlerinden faydalanamayan gençler tespit edilerek, okçuluk, tenis, badminton, voleybol, dart, matrak ve çeşitli geleneksel oyunlardan faydalanması sağlanıyor.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdürü Barış Özdemir, Gençlik Liderleri ve Gönüllü gençler, Karaelmas Şentepe Camiinde çocuklarla bir araya gelerek, okçuluk, tenis, badminton, voleybol, dart, matrak ve çeşitli geleneksel oyunlar oynayarak vakit geçirdi. Etkinlikler sonunda Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel ve Gençlik Merkezi Müdürü Barış Özdemir, çocuklara gençlik ve spor bakanlığının hediyelerinden takdim etti.

GELİŞTİRİYORYAR, EĞLENDİRİYORLAR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, proje hakkında bilgi vererek, ''Gençlik Merkezlerimiz bünyesinde Merkezin her yerde projesi kapsamında farklı camilerde çocuklarımızla bir araya geliyoruz. Mahallerimizde bulunan camilerde spor yapmaya gelemeyen Gençlik Merkezi faaliyetlerinden katılmayan çocuklarımıza faaliyetlerden faydalanması için projeyi başlatmıştık. Bugün Karaelmas Şentepe camisindeyiz. Hem Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde yapılan faaliyetler gençlere yaptırılıyor. Bunların içerisinde yetenekli olan çocuklara merkeze tesislere getirilmesi sağlanacak. Bunun yanında gençlik merkezi faaliyetleri de tanıtılıyor. Devletimiz bu imkanları bize sağlamış bizlerde en ücra köşede bulunan çocuklarımızın gençlerimizin faydalanmasını istiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi