Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Gelikspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Geredespor ile deplasmanda bir hazırlık maçı oynadı. Bölgesel Amatör Lig takımı olan Geredespor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Maçta rakibi ile ikili mücadeleye giren tecrübeli futbolcu Tolga Bayrak yere düşünce kolu iki yerinden kırıklığı tespit edildi. İlk müdahalesi Gerede Devlet Hastanesi'nde yapılan Tolga Bayrak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde ameliyat edilecek. Yaşanan bu talihsiz olarak camiada büyük üzüntü ile karşılandı

Gelikspor yönetim Kurulu üyesi Abdullah Eryiğit, Tolga Bayrak'a geçmiş olsun temennisinde bulunarak şunları söyledi: "Futbolcumuz Tolga Bayrak sezon hazırlıkları için Gerede'de, Geredespor ile yapılan hazırlık maçında girmiş olduğu ikili mücadelede kolu iki yerinden kırılarak sakatlandığı haberi bizleri çok üzdü. Bülent Ecevit üniversitesi hastanesinde ameliyat olacak olan Tolga Bayrak kardeşimize Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur Kulüp yöneticileri, antrenör, sporcularımız ve Gelikli spor severler olarak geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Tedavini olup tekrar aramızda olmanı dileriz"