Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Gelikspor 2018-2019 futbol sezonu hazırlıklarını sürdürüyor. Lig öncesinde kamp yapmayı planlayan mavi-beyazlı ekip Bartın Kurucaşilede'de kampa girecek. 13 Eylül tarihinde başlayacak olan kamp 10 gün sürecek.

Bartın Kurucaşile kampında 3 hazırlık maçı yapacak olan Gelikspor, 16 Eylül'de Bölgesel Amatör Lig ekibi, Kastamonu Yolspor, 18 Eylül'de Bozkurt Belediyespor ve son olarak ise Bartınspor ile hazırlık maçı yapacak. Bartınspor'la yapılacak son hazırlık maçının tarihi ise daha belli değil. Transfer çalışmalarına devam eden Gelikspor, stoper on numara ve kaleci transferleri yapmayı planlıyor.

Mavi-beyazlı ekip Devrek Belediyespor'un 26 yaşında ki tecrübeli kalecisi Burak Kocabcak ile prensipte anlaştı. Kocabacak'ın önümüzde ki günlerde Gelikspor tesislerine gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

TESİSLEŞME PLANLARI YAPILIYOR

Amatör Süper lig ekibi Gelikspor Kulüp Başkanı Alahattin Kurnaz, Gelikspor için tesis için gerekli girişimleri başladığı öğrenildi. Gelecekte çok daha iyi yerlerde olması planlayan Gelikspor yönetimi ilk olarak tesis sorununu çözmeyi planlıyor.

Editör: Pusula Gazetesi