Gelikspor Taekwondo Kulübü sporcuları Tuğra Çakıcı ve Hayri Kabacalı 26-27 Temmuz 2017 tarihlerinde Karaman ilinde yapılacak olan Dünya ve Avrupa Taekwondo Şampiyonası Yıldızlar Mili Takım Seçmesine davet edildi. Dünya ve Avrupa Şampiyonası'nın ne zaman ve hangi ülkede yapılacağı ise daha sonra açıklanacak.

YARIN AKŞAM YOLA ÇIKIYORLAR
Gelik'te ve Çatalağzı'nda yetiştirdiği, gelecek vaad eden Milli takıma kadar yükselen yetenekli sporcular yetiştiren Taekwondo Antrenörü Emrah Demir nezaretinde yarın akşam Gelik'ten ayrılarak Karaman'a hareket edecek olan Tuğra ve Hayri Gelik ve Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil edecekler. Antrenör Emrah Demir "Sporcularım Hayri ve Tuğra ile Milli Takım Dünya ve Avrupa Taekwondo Yıldızlar seçmelerine davet edildi. Yarın akşam (Pazartesi) Karaman'a gidiyoruz. Sporcularımı tebrik eder başarılarının devamını diliyorum. Rabbim yolumuzu açık eylesin. Bizlere her zaman maddi manevi büyük destek veren başta Gelik Belediye Başkanımız Burhan Sezgin'e ve herkese teşekkür ediyorum" dedi.

BURHAN SEZGİN'İ ZİYARET ETTİLER

Gelik'in gururu haline gelen başta Antrenör Emrah Demir ve sporcular Tuğra Çakıcı ve Hayri Kabacalı Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin'i ziyaret etti. Başkan Sezgin, Milli takım düzeyine kadar yükselen sporcularını ve antrenör Emrah Demir'i kutlayarak her türlü desteği vereceğini belirterek başarı temennisinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi