Deplasmanlı amatör süper Ligde hafta sonu 6 karşılaşma oynandı. Lider Gekspor ve ikinci sıradaki Kilimli Belediyespor'un puan kaybı yaşamadığı haftada sürpriz sonuç alınmadı.

GELİKSPOR-PERŞEMBE BELEDİYESPOR: 4-2

Haftalardır liderliği elinde bulunduran Gelikspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde Perşembe Belediyespor'u konuk etti. Rakibi karşısında 90 dakikanın genelinde üstün oynayan Gelikspor sahadan 4-2 galip ayrılarak puanını 28'e yükseltti. Perşembe Belediyespor ise 7 puanda kalarak ilk yarıyı küme düşme potasının içinde tamamladı.

KİLİMLİ BELEDİYESPOR-MUSLU BELEDİYESPOR: 1-0

Kilimli Belediyespor son haftalarda rakipleri karşısında zorlanmasına rağmen tecrübe ve kalitesiyle kazanmayı başarıyar. Son 4 maçını 1-0'lık sonuçlarla kazanan sarı-siyahlı ekip Muslu Belediyespor'u da 1-0 mağlup etti. Gelikspor gibi puanını 28'e yükselten Kilimli Belediyespor ilk yarıda hedefine ulaşmış oldu. Muslu Belediyespor ise ilk yarıyı 17 puanla 6'ncı sırada tamamladı.

KOZLU BELEDİYESPOR-CAPETİ MERKEZ ATÖLYESİ: 3-2

Sezona kötü başlangıç yapan Kozlu Belediyespor özellikle yeni antrenörü Erkan Sadıklar göreve geldikten sonra 3 maçından 6 puan çıkartarak 7 puana ulaştı. Son maçında Capeti Merkez Atölyesispor'u 3-2 mağlup eden Kozlu Belediyespor 7 puan ve averajla ilk yarıyı son sırada tamamladı.

ÇAYCUMASPOR-AKINSPOR: 0-1

Son haftaların başarılı ekiplerinden Akınspor deplasmanda Çaycumaspor ile karşılaştı. 90 dakikası büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Akınspor puanını 20'ye yükselterek 3'ncü sırada kendine yer buldu. Çaycumaspor ise 10 punala 8'ncı sıra bulunuyor.

İHSANİYESPOR-ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYE: 4-1

Amatör Süper Ligin yeri ekiplerinden İhsaniyespor aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri çekiyor. Pazar günü Kozlu Sahası'nda konuk ettiği Çaydeğirmeni Belediyespor karşısında etkili futbol oynayan İhsaniyespor sahadan 4-1 galip ayrıldı. İhsaniyespor ilk yarıyı 19 puanla tamamlarken, Çaydeğirmeni Belediyespor ise 15 puanda kaldı.

FİLYOS ATEŞSPOR-ALAPLI BELEDİYESPOR: 1-3

Deplasmanlı Amatör Süper Ligde son haftalarda sıkıntılı günler geçiren Filyos Ateşspor ile son haftaların başarılı ekiplerinden Alaplı Belediyespor Çaycuma'da karşılaştı. Alaplı Belediyespor rakibi karşısında 90 dakika boyunca daha çok pozisyon bularak sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Editör: Pusula Gazetesi