Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde sezona istikrarlı başlayamamasına rağmen son haftalarda aldığı galibiyetlerle zirveye tutunan Gelikspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde Çaydeğirmeni Belediyespor'u konuk edecek.

Bu kritik maçın hazırlıklarını Gökhan Konmuş nezaretinde tamamlayan Gelikspor sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak. Saha avantajını kullanacak olan mavi-beyazlı ekipte moraller yerinde.

Ligde son olarak Ereğli deplasmanında Akınspor'a konuk olan ve sahadan 2-0 galip ayrılan Gelikspor'un hedefinde şimdi Çaydeğirmeni Belediyespor var. Pazar günü 14.00'da oynanacak olan karşılaşma öncesinde Gelikspor topladığı 10 puanla 12 puanlı Lider Alaplı Belediyespor'un 2 puan gerisinde bulunuyor. Rakip Çaydeğirmeni Belediyespor ise Akınspor galibiyetiyle 4 puanla 9'ncu sırada kendine yer buldu.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Gelikspor yeni sezonda da şampiyon olarak geçtiğimiz sezon kaçırdığı Bölgesel Amatör Lig hayaline kavuşmak istiyor. Mavi-beyazlı ekip galibiyet serisi yakalayarak liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi