Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyon olan Gelikspor'da Kulüp Başkanı Alattin Kurnaz başkanlığı bıraktığını açıkladı. Kurnaz'ın bu kararı Gelikspor camiasına büyük üzüntü yaşattı.

Bölgesel Amatör Lig play-aut final maçında Devrek Belediyespor'a 2-1yinelerek Bölgesel Ligin kapısından dönen Gelikspor Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz başkanlığı bıraktığını açıkladı. Başkan Kurnaz, iş yoğunluğundan dolayı başkanlığı bıraktığını ve ama her zaman Gelikspor'a desteğinin devam edeceğini söyledi.

KURNAZ NEDENLERİ AÇIKLADI

Yoğun işleri nedeniyle başkanlığı bırakmak zorunda kaldığını belirten Kurnaz, ''Maçlar bitince Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin ile bir araya geldim. Görevi Gelik Belediye Başkanımıza devrettim. Şuanda kongre kararını bekliyorum. Kongreye gittiğimiz zaman bırakmış olacağım. İşlerim yoğun biraz da aileme zaman ayıracağım. Bu sene dinlenme kararı aldım" ifadeleri kullandı.

"ZONGULDAKSPOR'UN TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİM"

Zonguldakspor'da yöneticilik için gelen teklifi de geri çevirdiğini ifade eden Kurnaz, ''Zonguldakspor Kulüp Başkanımız Süleyman Caner ve Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan aradı. Onlara da İşlerimin yoğunluğundan dolayı yönetime giremeyeceğimi söyledim. Ama her zaman maddi manevi destek vermeye devam edeceğim. Altyapıdaki çocuklara malzeme desteğimiz olduç Devam edecek. Zonguldakspor hepimizin. Burada amatör kulüplere de ellimden gelen desteği vermeye çalışıyorum. Bu sene kendimi dinlemeye aldım" dedi.

"TESİSLEŞMEYE ÖNEM VERİLMELİ"

Kurnaz, ''Gelikspor ile projelerimiz her zaman var. Orada ilk önce bir tesisleşmeye gideceğiz. Ondan sonra da altyapımımız iyi olacak. Bu sene onları bıraktım ama her zaman onlarla beraber olacağım. Onun için bir tesis yapmamız lazım ve altyapıya da sahip çıkacağız. İleriki zamanlarda orada daha güzel şeyler olacak. Gelikspor'u iyi günler bekliyor" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi