TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi sezonun tamamlanmasının ardından gelecek sezon Zonguldakspor ile devam etmeyeceğini açıklamasının ardından yönetim yeni bir teknik direktör arayışı içine girdi. Bir tarafından yeni sezon yapılanması içine giren Zonguldakspor yönetimi diğer yandan da Haziran ayı içinde gerçekleştirmeyi planladığı olağanüstü kongre öncesinde yeni isimlerle yeni bir yapılanma düşünüyor.

ŞENOL DEMİR GÜNDEMDE

Zonguldakspor yönetiminin önümüzdeki günlerde kırmızı-lacivertli ekibi 3. Ligde şampiyon yaparak 2. Lige çıkaran Teknik Direktör Şenol Demir ile görüşmeyi planlıyor. Yönetimin alternatif isimleri de gündeme alacağı ancak takımı tanıyan, şampiyonluk yaşatan, futbolculuk yıllarında Zonguldakspor'un takım kaptanlığını yapan hırslı ve istekli bir isim olan Şenol Demir'i ilk planda tuttuğu öğrenildi.

GELEN TEKLİFLERİ HEP GERİ ÇEVİRDİ
Zonguldakspor'dan ayrıldığı dönemden sonra kendisine gelen 2.lig ve 3.lig takımlarının tekliflerini geri çeviren Şenol Demir'in Zonguldakspor yönetiminden gelecek teklife sıcak baktığı öğrenildi.

DEMİR'İ EREĞLİ BELEDİYESPOR'DA İSTİYOR

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Ereğli Belediyespor da yeni sezon öncesinde yeni bir yapılanmaya giriyor. Güçlü bir ekiple yeni sezona girecek olan Ereğli Belediyespor yönetiminin de Şenol Demir'e teklif götürdüğü öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi