Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Hikmet Aydın, düzenlediği basın toplantısında ilçe başkanlarını ve yönetim kurulunu kamuoyuna tanıttı.

Başkan Aydın, genel ve yerel siyaseti değerlendirerek Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a seslenerek sorunların bireysel değil ortak akılla çözülme önerisini getirdi. Zonguldak'ın sorunlarını çözeceklerini belirten Aydın "Çalmadık kapı gidilmeyecek köy bırakmayacağız. Yönetimde görev alan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Zonguldak'ın geleceği biziz ve gelecek Zonguldak diyoruz" dedi.

AYDIN: "HALKIN TEVECCÜHÜ DE KAZANMIŞ DURUMDAYIZ"

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Hikmet Aydın, konuşmasında şunları söyledi; "Zonguldak'ta artık bu saatten sonra Gelecek Partisi il Başkanlığı'nın var olduğunu, şehrimizde siyasetin gelişmesi ve en önemlisi de Zonguldak en büyük köy olmaktan kurtarmak için siyasi bir yola çıktık. Bu çıktığımız yolda sevgi var, aşk var, muhabbet var, vizyon var rüya kat var, ehliyet var. Bizimle birlikte olmak isteyen bütün siyasi partilere gidip el ele verip hizmet etmek istiyoruz. Bütün siyasi partilere aynı yakınlıkta ve mesafedeyiz. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemlerde Her gün Güneydoğu'da şehit veren, ekonominin her gün kötüye gittiği bir ortamdayız. Doların ve Euro'yu her gün ne kadar çıkacak diye düşünen, Zonguldak ve ülke gençliğine iş bulmak adına kıvranan, herkesin tefecilere, bankalara düştüğü ve banka faizlerine yenik düştüğümüz böyle bir dönemde biz Gelecek Partisi ve teşkilatı olarak bu ülkede bu gidişata dur diyenlerden olacağız. Bu anlamda Zonguldak'ta siyaset yapan her siyasi parti ile el ele Zonguldak'ın sorunlarını bir masada tartışmaya ve aynı masa etrafında uzlaşmaya hazırız. Biz beş ay gibi kısa bir zamanda Zonguldak'ta ilçe teşkilatlarında tamamlamış ve kongrelerini yapmış bir partiyiz. Halkın teveccühü de kazanmış durumdayız. Şu an Zonguldak'ta iddialı bir duruma geldik. Halk Türkiye'yi kötü gidişata sürükleyen siyasi partilerden kaçıyor ve 'aman bizi kurtarın' diye yalvarıyor. Biz de bu anlamda hiç yorulmayacağız ve durmayacağız sokaklarda halkımız ile birlikte olacağız. Vatandaşımızın derdiyle dertleneceğiz, sevinçleriyle sevineceğiz. Çalmadık kapı gidilmeyecek köy bırakmayacağız. Yönetimde görev alan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Zonguldak'ta gelecek biziz ve gelecek Zonguldak diyoruz" dedi.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığı'nın yönetim listesi şu şekilde;

İl Başkanı: Hikmet Aydın

Siyasi İşler Başkanı: Mustafa Kutayer,

Teşkilat Başkanı: Harun Yılmaz,

Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı: Ferdi Gün ve Hüseyin Abacı,

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Cihan Kara ve Ali Çoban,

Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı: Yılmaz Esen, Şendoğan Ulupınar, Adem Kurt,

Halkla İlişkiler Başkanlığı: Semra Kavaklı Güngör ve Okan Doğan,

İletişim Başkanlığı: Aziz Buyurucu, Nuray Arslan,

Sosyal Politikalar Başkanlığı: Göksel Murat, Koray Küçük, Umut Aydın,

Araştırma Geliştirme ve Bilim Başkanlığı: Hikmet Yürek, Göktürk ve Gökhan Şeker.

Parti içi eğitim Başkanlığı Tamer Güven ve Aytekin Sinopluoğlu, kültür ve sanat politikaları Başkanlığı Nazmiye Keçeci ve Muhammet Çokadar, idari ve mali işler Başkanlığı Şener Yazgan, Genel Sekreter Cevdet Aldağ.