Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde en yakın rakibi Kilimli Belediyespor'a 7 puan fark atarak liderliğini elinde bulunduran Gelikspor adım adım şampiyonluğa gidiyor. Başarılı bir süreç geçiren ve antrenör Gökhan Konmuş ve Birol Yılmaz ile futbolcuların uyumu başarı grafiğini üst düzeye çıkardı. Gelikspor hafta sonu Kozlu Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

YÖNETİM GENİŞ KAPSAMLI TOPLANTI YAPTI

Gelikspor'un geleceği masaya yatırıldı. Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Gelikspor Kulüp Başkanı Alattin Kurnaz, yöneticiler Hüseyin Bektaş, Raci İpekdal, Salih Koç, Ayhan Sezgin, Ayhan Yıldırım, Resul Cesur, Ömer Faruk Akdoğan, Şenol Bahadır, Genel Kaptan Uğur Ezgin Akyüz, Orhan Malkoçoğlu'nun da katılımı ile Gelikspor'un geleceğine dair yeni planlamalar ve durum değerlendirmesi yapıldı. Geniş kapsamlı gerçekleştirilen toplantıda yönetim, teknik heyet ve futbolcuların elde ettiği başarıların devamı için geleceğe yönelik maddi manevi bütünlüğün devamı için yeni planlamalar yapıldı.

İDMANDA TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARA MORAL VERİLDİ

Belediye Başkanı Burhan Sezin, Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleri toplantının ardından Gelik Sahası'nda gerçekleştirilen idmanı ziyaret etti. Antrenörler Gökhan Konmuş ve Birol Yılmaz ile bir süre görüşen yönetim futbolculara da moral verdi.

HEDEF BAL'DA MÜCADELE ETMEK
Gelikspor'un Amatör Süper Ligde geride kalan 7 haftalık bölümü en iyi şekilde tamamlayarak şampiyonluğu garanti altına almasının ardından büyük bir ihtimalle Devrek Belediyespor ile oynanacak olan play-aut maçına konsantre olarak bu maçı başarıyla tamamlayıp Bölgesel Amatör Lige çıkmanın hesapları yapılıyor.

Editör: Pusula Gazetesi