Futbolla daha yeni tanışan sporcular Zonguldakspor Yaz Futbol Okulu'nda futbolun temel kurallarını öğrenip, gelecekte iyi birer yıldız futbolcu olmanın hayalini taşıyorlar. Fener Sahası'nda gerçekleştirilen antrenmanlarda sporcular iyi performans göstererek yeni takım arkadaşları ile iyi birer sporcu olmayı hedefliyorlar. Onlar ilk olarak birer Onur eriş ve Okan Eken olmak isterken, gelecekte de Burak Yılmaz, Arda Turan olmayı hayal ediyorlar.

Alt yapı antrenörleri Gökhan Konmuş, Oğuzhan Akman, Metin Nezor, Muhammet Şaffak, Metin Aydın nezaretinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere sıkı bir tempo ile çalışan yaz futbol okulu sporcuları antrenörlerinin gözüne girerek kış döneminde de Zonguldakspor'da kalmayı hedefliyorlar.

Birbirinden yetenekli sporcuların bulunduğu Zonguldakspor Yaz Futbol Okulu'nda Antrenörler de bir taraftan futbolun temel kurallarını sporculara öğretirken, diğer yandan da yetenekli sporcuları keşfetmenin hesaplarını yapıyor. Yetenekli sporcular yaz futbol okulunun tamamlanması ile birlikte alt yapıya kazandırılacak. Antrenmanların Ağustos ayı sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi