Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. Vali Çınar'ın mesajı şöyle:

"Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 79'uncu yıldönümünde milletçe sevgi ve saygı ile anıyoruz.

Büyük Önder Atatürk, milleti ile birlikte başlattığı kurtuluş mücadelesinde büyük bir zafer kazanarak, ulusumuzun kötüye giden yazgısını değiştiren, gerçekleştirdiği devrimlerle bizlere çağdaş bir devlet ve cumhuriyet armağan eden bir lider, yaşamı, düşünceleri, tarihe mal olmuş başarılarıyla tüm dünyanın takdir ve saygısını kazanmış, bağımsızlığımızın, ulusal birlik ve beraberliğimizin simgesi, geleceğimizi her zaman aydınlatacak bir ışık kaynağıdır.

Türk Milleti, Atatürk'ü her zaman gönlünde yaşatacak, ilke ve devrimleri ülkemizin geleceğine yön vermeye devam edecek, milletimiz büyük bedeller ödenerek kurulan ve bizlere emanet edilen Cumhuriyete ve bağımsızlığımıza sonsuza dek sahip çıkarak, bunun hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu asla unutmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önder Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79'uncu yılında saygı ve rahmetle anıyoruz."

Editör: Pusula Gazetesi