Bir yıl önce geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden CHP Perşembe Belde Başkanı, CHP Çaycuma İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Perşembe spor Kulübü Başkanı ve Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Durdu birinci ölüm yıl dönümünde Perşembe Beldesi'ndeki mezarı başında anıldı.
Anma törenine; Nebioğlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Kırnapcı, CHP önceki dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Umut Başoğlu, önceki dönem Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol ve yönetimi, belde başkanları, İl genel meclis üyesi adayları kadın ve gençlik kolları üyeleri ve sevenleri katıldı.
Programda konuşan Umut Başoğlu; " İsmail Hakki Durdu'nun siyaset harici insanların takdir ve beğenisini kazanmış gerek Zonguldak'ta gerek Çaycuma ve Perşembe'de örnek kişiliği ile insanların gönlünde farklı bir yere oturdu ve biz yaşadığımız surece sevgili kardeşimizde bizimle yasayacak. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi.
CHP'li gençler İsmail Hakkı Durdu'nun mezarı başına karanfil bıraktı. Okunan Kuran-ı Kerim ve duaların ardından program sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi