Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, bu akşam Gazipaşa Caddesi'nde yapmayı planladığı iftar programının yerini değiştirerek Fevkani Köprüsü üzerinde yapacaklarını belirtti. Başkan Alan, yer değişikliği ile ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, Zonguldak halkını Fevkani Köprüsü üzerinde yapacağı iftar programına davet etti.

İftar programının Gazipaşa Caddesi'nde değil de, Fevkani Köprüsü üzerinde yapılmasını sebebi ise öğrenile bilgilere göre; Başkan Alan iftar vaktinde acil hastaların veya ambulans kullanacak vatandaşlar için Gazipaşa Caddesi'nin trafiğe kapatmamanın daha uygun olacağını ve Fevkani Köprüsü iftar yapacaklarını belirtti.

Başkan Alan şu açıklamayı yaptı; "Köprünün üzerinde meclis üyesi bir arkadaşımızla sohbet ederken dedi ki; "Başkanım köprü üzerinde yapsak daha iyi olmaz mı?". Daha önce birkaç yerden böyle bir teklif gelmişti. Köprüsü üzeri daha düz bir alan. Vatandaşlarımızın daha rahat ulaşabileceği bir alan. Arkadaşlarımızın sistemli bir şekilde çalışabileceği bir alan. Gazipaşa'daki alan biraz dar. Biz 3 bin hemşerimiz ile beraber iftar açmak istiyoruz. Yaptığımız hesaplara göre Gazpaşa2ya 3 bin esnafımızı sığdıramadık. Dedik ki bölük pörçük olmasın. Tarihte daha önce böyle bir örnek yok. O yüzden köprünün üzeri daha müsait. Köprü üzerinde yapalım dedik. İnşallah çok güzel bir iftar programı olacak. Biz bütün hemşerilerimizi davet ediyoruz. İlkini yapacağımız bir program olacak."

Editör: Pusula Gazetesi