Gökçebey'de İyi Parti Parti Belediye Meclis Üyesi Satılmış Aydemir ile Gazeteci Latif Aydemir birbirine girdi.
Gece sosyal medyada başlayan tartışmanın bugün fiili saldırıya dönüştüğü öğrenildi.

Satılmış Aydemir'in, Latif Aydemir'e sopa ile saldıldırdığı, Latif Aydemir'in de Satılmış Aydemir'i yere düşürdüğü iddia edildi.

Olay sonrası taraflar Cumhuriyet Savcılığına ifade verdi. Ancak birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Vedat Öztürk'ün İyi Parti'den Belediye Başkanı seçilmesinden sonra Meclis Üyesi Satılmış Aydemir'in başkan yardımcısı, Latif Aydemir'in de basın danışmanı olacağı konuşuluyordu.

İkilinin kavga nedenini kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

İŞTE TARTIŞMANIN FİTİLİNİ ATEŞLEYEN PAYLAŞIMLAR:

"LATİF AYDEMİR: BEN,GÖKÇEBEY'İ KARŞILIKSIZ SEVDİM.
31.MART 2019 YEREL SEÇİM SÜRECİNDE İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN VEDAT ÖZTÜRK'Ü AÇIKTAN DESTEK VERDİK. SEÇİMLER İNANANLARIN VE GÖNÜLLERİN BİR ARAYA GELDİĞİ EKİP İŞİDİR. BİZDE BU DUYGU VE DÜŞÜNCE İÇERSİN DE SAYIN ÖZTÜRK'Ü SEÇİMİ KAZANDIRMAK ADINA EL ELE, OMUZ OMUZA VE GÖNÜL GÖNÜLE DESTEK VEREREK 31 MART 2019 PAZAR GÜNÜ YAPILAN SEÇİMLERİNDE HALKIN GÜCÜNÜN DESTEĞİNİ DE ALARAK TEKRAR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ.
ANCAK, HALKIN HÜR İRADESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA VEDAT ÖZTÜRK'Ü SEÇERKEN, BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİNE DE; CHP'DEN 4, AK PARTİ'DEN 3 VE İYİ PARTİDEN 2 BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SEÇİLMESİNE UYGUN GÖRMÜŞTÜR.
HALKIN HÜR İRADESİ; PARTİLİLERE KENDİ İÇİNDE ÖZ ELEŞTİRİYİ AÇIK KAPI BIRAKMIŞTIR!...
SİYASETTEN KAPALI ODALARDA BİRİLERİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HEVESİ İÇİNDE OLANLARA GÖKÇEBEY HALKININ HÜR İRADESİ BU ÇİRKİN OYUNLARI BOZMUŞTUR.
DEDİK YA, 'GÖKÇEBEY'İ KARŞILIKSIZ SEVDİM'DİYE ...
ŞAHSIMIN BELEDİYE BASIN DANIŞMANI OLACAK DİYE ZERRE KADAR HESAP KİTAP YAPMAMIŞIMDIR. BÖYLE BİR TALEBİ OLANDA ŞEREFSİZDİR.
BELEDİYE BAŞKANI SAYIN VEDAT ÖZTÜRK, ŞAHSIMI SENİ BELEDİYE BASIN DANIŞMANI YAPACAĞIM DİYE SEÇİMDEN SONRA SÖYLEMİŞTİR.
EFSANE BAŞKAN SAYIN ÖZTÜRK'ÜN BENİ BASIN DANIŞMANLIĞINA LAİK GÖRDÜĞÜ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM. VE TEKLİFİNİ KABUL ETMİYORUM.
ANCAK!!!. BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİ BEKLEYENİN DE ÖNCE GÖKÇEBEY'İ DÜŞÜNEREK BENİM KADAR FEDAKARLIK YAPARAK BU DÜŞÜNCEDEN VAZ GEÇMESİNİ DİLİYORUM. ŞAYET BU DÜŞÜNCESİNDEN HER NE KADAR BİR ADIM GERİ ATMASA DA ((!) BU DÜŞÜNCE SADECE BİR RÜYADAN ÖTEYE GEÇMEYECEĞİNİ KAMUOYUNA AÇIKLAMAMI BİR BORÇ BİLİYORUM...
BEN VE BENİM GİBİ, SAYIN BAŞKAN ÖZTÜRK'ÜN ETRAFINDAN OLAN GÖNÜLLÜ ARKADAŞLARIN VE DESTEĞİNİ VEREN SAYGI DEĞER GÖKÇEBEYLİLERİ BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM...
EFSANE BAŞKAN SAYIN VEDAT ÖZTÜRK BAŞTA OLMAK ÜZERE YENİ SEÇİLEN TÜM BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİN GÖKÇEBEY'E YAPACAĞI BAŞARILI ÇALIŞMALARINA BURADAN KARŞILIKSIZ DESTEK VERECEĞİME SÖZ VERİYOR, HEPİNİZE SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM."

BU PAYLAŞIM ÜZERİNE SATILMIŞ AYDEMİR ŞU PAYLAŞIMI YAPTI:

SATILMIŞ AYDEMİR: Değerli Gökçebey li hemşehrilerim, bu gün ilk Meclis toplantımızı yaptık.
AKP ve CHP li arkadaşlarımızın sağduyulu katkılarıyla, çok olumlu, uyumlu ve verimli bir toplantı olduğu inancındayım. Tüm Meclis üyesi arkadaşlara teşekkür ederim.
Ancak iki şey dikkatimi çekti birincisi; yıllardır Aylık ücret ödenen Belediye Başkan yardımcılığının ücretsiz olması teklifi.( AKPli Meclis üyesi arkadaşlar dan geldi Öneri) peki bende soruyorum, 5 yıldır AKP Belediye Başkan yardımcılığı yapan arkadaşa niye ücret ödediniz? Kanunlar kişiye göremi düzenleniyor? Artık popülist ve trübüne oynama politikalarını bırakın arkadaşlar.5 yıl önce belediye ye geldiğinizde bu aklınıza gelmemişmiydi?
Seçimlerden önce bu konuyu vaadleriniz içine koyup halka neden söylemesiniz? Söylemediniz çünkü seçimleri kazanacağınızdan çok emindiniz. Kazanan İYİ PARTİ olunca trübünlere oynamaya başladınız. Halk artık bu politikaları yemiyor.
İkincisi ise; Belediyemize yeni bir kadro dahil oluyor anladığım kadarıyla. BELEDİYE BASIN DANIŞMANLIĞI.(Latif Aydemir).
Şeffaf olacaz dedik....
Bilgilendiriyorum. Takdir halkımızın.

SİYASET NE İÇİN YAPILIR....
Halka hizmet hakka hizmettir. Bir insan öğretmen olur, peşinden müdür olmak ister, müdür olur, milli eğitim müdürü olmak ister..
Bütün bunlar ne içindir; bana göre iki şey içindir; Birincisi; makamında yükselerek bulunduğu camiya ya daha iyi hizmet verebilmek içindir. İkinciside kariyerini yükseltmek içindir. Ama Allah bunu bazılarına nasip eder, bazılarına nasip etmez, bunada NASİP deriz KADER deriz.
Şimdi çıkmış bazı karekter yoksunları, biz Vedat BAŞKANI karşılıksız destekledik diyorlar. Kapalı kapılar arkasında sizinde ne şartlarda desteklediğinizi iyi biliyorum, basın danışmanlığını kabul etmemiş arkadaş.. niye kabul etsin? Serbes çalışırken her taraftan alıyorum, belediye ye bağlanıp 2000 liraya mı talim edeyim, böyle daha çok kazanıyorum diyen vatandaş, kendi beyanıdır. Aloooo .. film bitmedi....
Hatta bu dizi dizi....
Devamı var..."

Editör: Pusula Gazetesi