Zonguldakspor 4-0'lık Niğde Belediyespor yenilgisinin ardından hafta sonu saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kahramanmaraş maçı hazırlıklarına başladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Teknik Direktör Fatih Akyel nezaretinde yapılan idman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Futbolcular idmana kondisyoner Barış Şeref'in yaptırdığı ısınma hareketleri ile başladı.

MERT VE ONUR'LA GÖRÜŞTÜ

Akyel ayrıca sakatlıkları bulunan Onur Eriş ve Kaptan Mert Caymaz ile de idman öncesinde sohbet ederek durum değerlendirmesi yaptı.

"SIĞINACAK ÇOK ŞEY VAR AMA..."

Teknik Direktör Fatih Akyel, 4-0'lık Niğde Belediyespor maçı için şöyle konuştu: "Niğde maçında sığınacak çok şey var ama ben hoca olarak hiçbir şekilde bahane üretmek istemiyorum. Baktığınız zaman ilk 11'den 5-6 oyuncu gelmedi. Genç arkadaşlarımıza biraz daha fazla şans vermek istedik. Konsantrede bozuldu. Gümüşhanespor maçından sonra takımın ligde kalması garantilenince, düşenler belli olunca oyuncuları konsantre etmek çok zor" dedi.

"ARTIK OYNAMAYANLAR ŞANS BULACAK"

Fatih Akyel son üç maç için daha çok oynamayan futbolculara şans vereceğini belirterek "Kahramanmaraş maçı ile birlikte genç arkadaşlarımıza biraz daha fazla ağırlık vereceğiz. Yönetimimizle bu konuyu konuşuyoruz. Maç eksiği olan oyuncularımızı oynatmak istiyoruz. Bu saatten sonra skora, galibiyete ve mağlubiyete çok önem vermeyeceğiz. Önemli olan oyuncularımızı kazanmak. Amacımız genç oyuncularımızı izleyerek, önümüzdeki sezona hazırlanmak.Kadro yapısı olarak ayrılan, sakat olan 6-7 oyuncumuz var. Zaten toplamda 18 kişiyiz. Onun için oynamayanlara şans vereceğiz. Onlar da oynayacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi