TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor lige döndü. Ziraat Türkiye Kupası maçında Çarşamba günü İstanbul deplasmanında Tuzlaspor ile karşılaşacan Zonguldakspor'da TeknikDirektör Şenol Demir bu maçta daha çok forma şansı bulamayan oyunculara şans verdi.

FETHİYE MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Rakibi karşısında zaman zaman daha üstün oynamasına karşın kendisine tur getirecek skora ulaşamayan kırmızı-lacivertli ekip kupaya veda etti. Bu maçı unutan Zonguldakspor, kendisi için büyük önem taşıyan Fethiyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirilen idman Teknik direktör Şenol Demir nezaretinde yaklaşık 1 saat sürdü. Tuzla karşısında oynayan futbolcular daha hafif idman yaparken, diğer futbolcular ise yarı sahada çift kale maçta yeraldı.

ELMAS DÜZLÜĞÜ ÇIKMAK İSTİYOR
Geçtiğimiz hafta Konya Anadolu Selçuk maçının ardından Tuzla deplasmanında aldığı sonuçla kupadan da elenen Zonguldakspor, Cumartesi taraftarının önünde oynayacağı Fethiyespor maçına dönüm maçı olarak bakıyor. Bu maçı kazanarak tüm olumsuzlukları geride bırakmak isteyen Zonguldakspor'da futbolcular galibiyet için yemin etti.

Editör: Pusula Gazetesi