2018-2019 futbol sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta Zonguldak'ı temsil eden Devrek Belediyespor aldığı istikrarsız sonuçların ardından bir türlü istediği yere gelemedi. Özellikle ikinci yarı aldığı yenilgilerle taraftarını da üzen Devrek Belediyespor son olarak Pazar günü saha ve seyircisi önünde Bartınspor'a 2-1 mağlup oldu.

HÜKMEN 3 PUAN GELİYOR
Devrek Belediyespor hafta sonu saha ve seyircisi önünde Yeşil Bursa ile oynaması gerekiyor. Ancak rakibin sezon başından bugüne kadar maçlarına çıkmaması nedeniyle Devrek Belediyespor haftayı hükmen 3-0 galip kapatacak hanesine 3 puan yazdıracak.

Bugüne kadar oynadığı 22 karşılaşmada 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 13 yenilgi alan Devrek Belediyespor topladığı 19 puanla ligin 12'nci sırasında küme düşme potasının bir basamak üstünde bulunuyor. Yeşil Bursa'dan alacağı 3 puanla 22 puana çıkacak olan Devrek Belediyespor kümede kalma yolunda çok önemli bir avantaja sahip olacak. Oynadığı 22 maçta rakip kaleleri 25 kez sarsan Devrek Belediyespor bu maçlarda kalesinde ise 45 gole engel olamadı.

GELİKSPOR İLE BARAJ OYNAYACAKLAR
Devrek Belediyespor sezon sonunda Amatör Süper Lig şampiyonu Gelikspor ile play-aut baraj maçı oynayacak. Bu karşılaşmaya kadar sakat ve cezalı futbolcusunun olmamasına dikkat edecek olan kırmızı-beyazlı ekip Gelikspor'u yenerek BAL'da devam etmek istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi