TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldakspor yeni sezon öncesinde tamamen dağılan kadroya takviye peşinde. Giden futbolcuların yerini genç ve gelecek vaad eden futbolcuların yanı sıra tecrübeli futbolcularla doldurmaya çalışan Zonguldakspor yönetimi gün Fenerbahçe'den Muhammet ile her konuda anlaşmaya varırken gündemine bir de Galatasaray'ın genç stoperini aldı.

GALATASARAYLI SEFA ELMAS YOLUNDA

Zonguldakspor Teknik patronu Serkan Afacan'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Zonguldakspor dış transfer Galatasaray'ın 21 yaşındaki stoper oyuncusu Sefa Özdemir'i gündemine aldı.

Galatasaray altyapısında yetişen 21 yaşındaki stoper oyuncusu Sefa Özdemir, 11 yıldır Galatasaray alt yaş kategorilerinde forma giyiyor. 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sefa için Zonguldakspor yönetiminin Galatasaray yönetimi ile görüştüğü öğrenildi.

Serkan Afacan'ın çok istediği orta saha oyuncusu Sefa Özdemir için Galatasaray kulübüne kiralama ve bonservisini almak için yoğun çaba sarf ediyor. Galatasaray yönetiminin de sıcak baktığı transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

GENÇ YAŞINA RAĞMEN TECRÜBELİ

Galatasaray'ın genç oyuncusu Sefa Özdemir, sarı kırımızılı forma altında alt yaş kategorilerinde 6 golü bulunuyor. 21 yaşındaki genç stoper oyuncusu Sefa Özdemir, U-14 Akademi Liginde 21, U-15 Akademi Liginde 35, U-16 Akademi Liginde 21, U-17 Akademi Liginde 27, U-19 Akademi Liginde 5, U-21 Akademi Liginde ise 80 maçı var.

Editör: Pusula Gazetesi