Zonguldakspor alt yapı grupları yeni sezon öncesinde çalışmalarına devam ediyor. Çeşitli kategorilerde Gelişim liginde mücadele edecek olan Zonguldakspor U-19, U17, U16 ve U-15 liglerinde yeni sezonda üst sıraları hedefliyor.

Bir taraftan Zonguldakspor alt yapı grupları Gelişim ligine hazırlanırken, diğer yandan ise daha küçük gruplar İzmir, İstanbul gibi illerde düzenlenen futbol turnuvalarına katılarak burada tecrübe kazanıyor.

Alt yapı antrenörlerinden Muhammet Şaffak önderliğinde Galatasaray Kulübü'nün davetlisi olarak Cumartesi günü İstanbul'a gidecek olan Zonguldakspor alt yapı futbol takımı burada hazırlık maçı oynayacak. Yaş gruplarına göre Galatasaray alt yapısı ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 3-4 hazırlık maçı oynayacak olan Zonguldakspor alt yapı gruplarında yer alan futbolcular için güzel bir deneyim olacak.

Zonguldakspor Alt yapı antrenörü Muhammet Şaffak "Biz Zonguldakspor Kulübü olarak futbolcularımıza en iyi eğitimi vererek, onların iyi birer futbolcu, en önemlisi bir birey olmaları için mücadele ediyoruz. Galatasaray'ın davetlisi olarak gideceğimiz İstanbul'da 3-4 hazırlık maçı oynayacağız. Bu maçların ardından futbolcularımız iyi birer tecrübe kazanacaklar. Bu tür müsabakalarda futbolcularımızın gelişim sağlayacağına inanıyoruz. Şimdiden Galatasaray Kulübüne teşekkür ediyoruz. Daha sonraki haftalarda Başakşehir Futbol Kulübü'nün davetlisi olacağız. Ardından İzmir ve diğer illere de gidip futbol turnuvalarına katılacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi