Okullararası Futsal İl Birinciliği müsabakaları Kozlu Anadolu Lisesi'nin şampiyonluğu ile sona erdi. Site Kapalı Spor Salonu'nda oynanan final maçında karşılaşan Kozlu Anadolu Lisesi ile Başöğretmen Anadolu Lisesi kozlarını paylaştı. Oldukça çekişmeli anlara sahne olan karşılaşmada Kozlu Anadolu Lisesi Yiğit ve Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol demir'in oğlu Muzaffer Demir'in attığı gollerle şampiyonluğunu ilan etti.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte şampiyonluğu büyük bir coşku ile kutlayan Kozlu Anadolu Lisesi'nde futbolcular ve teknik heyet sevinci tribündeki taraftarlarıyla kutladı.

Maçın ardından kupa töreni düzenlenirken Kozlu Anadolu Lisesi'ne şampiyonluk kupasını Spor Şube Müdürü Serap Köksal takdim etti. Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Başöğretmen Anadolu Lisesi'ne ise kupasını Kozlu Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ verdi. Üçüncü Çelikel Anadolu Lisesine ise madalyalarını Başöğretmen Anadolu Lisesi Müdürü Ünal Avcı verdi. Final karşılaşmasını ve Kozlu Anadolu Lisesi'nde oynayan oğlu Muzaffer'i izlemeye gelen Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir ise dördüncü olan Ereğli Fen Lisesi kupasını verdi.

Editör: Pusula Gazetesi