2018-2019 eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyet programı kapsamında oynanan küçük erkekler futbol il birinciliği müsabakaları sona erdi. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Fener sentetik sahada gerçekleştirilen final müsabakalarında büyük heyecan yaşandı.

Final maçlarını Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Spor Şube Müdürü Gazel Güven, okul idareciler ve futbolseverler izledi. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Kilimli Işıkveren Ortaokulu şampiyonluğunu ilan etti, Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokulu oldu. Final maçının ardından şampiyon olan Kilimli Işıkveren Ortaokuluna kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ikinci olan Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokulu'na ise Spor Şube Müdürü Gazel Güven verdi. Alaplı Bahçşehir Koleji üçüncü, Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu ise dördüncü oldu.

HAKAN YÜKSEL'DEN KUTLAMA
Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel turnuva sonunda düzenlenen kupa töreninde tüm takımları mücadelelerinden dolayı kutlarken, şampiyon Kilimli Işıkveren Ortaokulu sporcularını da şampiyonluklarından dolayı tebrik etti.

Editör: Pusula Gazetesi